Pop/rock for meg er all populær musikk som spilles på radio og jeg skiller ikke mellom norsk og utenlandsk musikk. Uansett kommer jeg her bare til å ta for meg musikk jeg hører på nå. Klare definerte linjer mellom musikksjangra går jeg ikke inn på. Dette er dermed musikk jeg hører på som ikke er under metal kategori :-)
Bjørn Eidsvåg En norsk kar som har holdt på i en mannsalder. Den artisten jeg har sett mest live. Dype og seriøse tekster som får deg å tenke etter. Utrolig engasjert og bra musiker. Siste skiva (pust) er dessverre ikke så bra som mye av det han har kommet med i senere tid.
Minor Majority En norsk gruppe som har et litt enkelt lydbilde. Et band som passer å høre på i bakgrunnen, men som alikevel er verdt å høre nærmere på. Utrloig deilig musikk å høre på når man trenger å roe ned litt,
Midnight choir Melankoliens mestere i Norge. En utrolig dyktig vokalist i Pål Flaata. Tungt og dystert javel, men utrolig deilig musikk å høre på. Kommer aldri bort fra denne gruppen, de fester seg i hjernebarken og det virker som de er der for å bli. Dessverre er gruppen oppløst nå.
Lenny Kravitz Ligger vel egentlig litt mer i rock sjanger, men bra musikk er det uansett. Synes de siste skivene ikke har vært så bra, men de gamle er kanon. Verdt å få med seg.
REM Hva kan man si. Trolig et av de største bandene i verden. En utrolig engasjerende vokalist i Michael Stipe. Leverer så og si alltid varene og er et utrolig bra live band.
Maria Mena Ble litt nysgjerrig på henne første gang jeg hørte henne. Av generell pop så er nok dette noe av det bedre norsk musikk klarer om dagen. Bra med gode tekster.
Madrugada Enda et norskt band som virkelig er verdt å sjekke ut. Dessverre døde et gruppemedlem høsten 2007. Dette gjør det umulig for Madrugada å fortsette (uttalelse fra bandet) så de legger ned. Utrolig bra musikk med et tungt lydbilde. Fungerer også meget bra live.
Oppdatert 25/1-09